Aperitief included

In de namiddag of vroege avond verwennen we u graag met een smakelijk aperitief. Dit kan een lokale wijn zijn, maar ook een aperol-spritz, Sardijns bier of een glaasje fris. We vergezellen dit van een tagliere met kazen, vleeswaren of andere smakelijke bites. We hanteren zoveel mogelijk de 0-km regel, dus u proeft uitsluitend lokale producten. Een aperitief per persoon per dag is standaard bij de kamerprijs inbegrepen. 


Ontbijt

Ons á la carte ontbijtmenu biedt u dagelijks keuze uit tal van heerlijke lokaal geproduceerde producten. We serveren deze op de tijd en de plaats van uw voorkeur, bijvoorbeeld op uw kamer of buiten op het terras. Prijs: 10,00 p.p.

 

Fine dining

Bij Anima Sarda voeren we niet standaard een eigen lunch- en dinerkaart. Op verzoek serveren we een diner waarbij u kunt kiezen uit twee gerechten. Ook weten we wel precies de plekjes in de omgeving waar u heerlijk kunt genieten van de lekkerste streekgerechten en wijnen.
Met enige regelmaat organiseren we een diner in onze wijngaard met wijnproeverij. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.