Anima Sardá bed & wine

 

U vindt Anima Sardá bed & wine op een heerlijk vrije locatie aan de rand van het authentieke dorp Tresnuraghes. Onze luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden prachtige vergezichten. Zo is er een grote tuin met verschillende fruitbomen en een eigen wijngaard.

 

Vanuit onze bed & wine ontdekt u al het goede dat Sardinië te bieden heeft; rust, ruimte, natuur, heerlijk eten en natuurlijk de mooiste wijnen! Om ons piccolo paradiso (kleine paradijs) te bewaren, werken we eco-vriendelijk met respect voor mens, natuur en milieu. Wij zullen u laten merken dat dit hand in hand kan gaan met een hoog comfortniveau.

 

Volop privacy

Of u ons nu alleen bezoekt, samen met een vriend(in) of als koppel, onze bed & wine is zó ingericht dat u zich ongestoord vrij kunt bewegen. U heeft altijd de keuze voor privacy of gezelschap; zelfs het ontbijt serveren we desgewenst op uw favoriete, rustige plekje.

 

Ontbijt

Ons á la carte ontbijtmenu biedt u dagelijks keuze uit tal van heerlijke lokaal geproduceerde producten. We serveren deze op de tijd en de plaats van uw voorkeur, bijvoorbeeld op uw kamer of buiten op het terras.

 

Aperitief included

In de namiddag of vroege avond verwennen we u graag met een smakelijk aperitief. Dit kan een lokale wijn zijn, maar ook een aperol-spritz, Sardijns bier of een glaasje fris. We vergezellen dit van een tagliere met kazen, vleeswaren of andere smakelijke bites. We hanteren zoveel mogelijk de 0-km regel, dus u proeft uitsluitend lokale producten. Een aperitief per persoon per dag is standaard bij de kamerprijs inbegrepen.

 

Fine dining

Bij Anima Sardá voeren we geen eigen lunch- en dinerkaart maar we weten wel precies de plekjes in de omgeving waar u heerlijk kunt genieten van de lekkerste streekgerechten en wijnen.

 

Tuin & privé-terras

Anima Sardá ligt op een geweldige locatie met een prachtige tuin, voorzien van terrassen met adembenemend uitzicht op de wijngaarden, omliggende heuvels en de zee.

In onze tuin is er voor iedereen een afgeschermd privé-terras beschikbaar. Heerlijk om ongestoord op weg te dommelen, een boek te lezen of van een glas heerlijke wijn te genieten. En heeft u zin in een gesprek en wat gezelschap? Dan komt u gezellig naar het gezamenlijke terras.

 

Goede nachtrust

Goed leven begint bij goed slapen. Wij besteden daarom bewust aandacht aan het comfort van onze bedden. Ze zijn allemaal voorzien van hoogwaardige matrassen, vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Ons bed- en badlinnen is afkomstig van Yumeko. Het bed- en badlinnen zijn van materialen met anti-allergene eigenschappen gemaakt. 

Internet

Iedere kamer beschikt over een afzonderlijke router, waardoor u overal gegarandeerd bent van een perfecte Wi-Fi verbinding.

 

Schoonmaak en linnengoed

Alle kamers worden dagelijks verfrist en tenminste één keer per week (of bij wisseling van gasten) uitgebreid schoongemaakt. Uit oog voor onze planeet wassen we niet meer dan wenselijk is. Daarom vragen we u vriendelijk het linnengoed dat u vervangen wilt zien in de spoelbak te leggen. Zo besparen we samen water, reinigingsmiddelen en energie.

 

Parkeren

Anima Sardá beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Dit terrein is geheel omsloten en voorzien van een elektrisch bedienbare toegangspoort.