word ouder van een jonge wijnstok!

Gepubliceerd op 20 augustus 2019 om 13:59

Grijp nu de kans om een eigen wijnstok te adopteren en de ontwikkeling ervan te volgen!

De wijngaard is zeer blij met jouw steun!

 

Jouw eigen wijnstok op een prachtige locatie op Sardinië! Je mag één wijnstok adopteren maar je kan ook kiezen voor meerdere stokken. We hebben nog ca 300 wijnstokken beschikbaar.

Bij adoptie van meer dan 10 wijnstokken krijg je een overnachting kado in de Bed&Wine met uitzicht op je eigen wijnstokken! Je kan ze zelfs bekijken en aanraken uiteraard met een goed glas wijn erbij. 

 

Voor de renovatie van een biodynamische wijngaard in het westen van Sardinië zoeken we mensen die graag onderdeel willen worden van deze wijngaard. Mensen met hart voor de natuur en respect voor het milieu.

 

Doe jij ook mee? Voor € 50,- adopteer je al een wijnstok, je ontvangt een foto van de jonge plant met jouw naam erbij. Of geef een wijnstok kado, symbolisch (voor vreugde en vruchtbaarheid) of leuk als herinnering!

 

Sardinië is één van de blue zones: één van de slechts vijf plekken op aarde waar mensen significant langer en gezonder leven dan waar maar ook ter wereld. Is het de zuivere lucht? De verbondenheid met de natuur? Of de hoge kwaliteit wijnen?
Dus... word ouder van een jonge wijnstok! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.