rondreizen

Wijnrondreis

(vanaf 7 dagen, met overnachting op 3 plekken)

Wij organiseren een wijnrondreis op Sardinië. Hierbij worden 3 belangrijke regio’s bezocht; Gallura (N/O), Oliena (O) en Bosa (W). Deze regio’s zijn voorzien van een DOC classificatie; Vermentino di Gallura, Cannonau Nepente di Oliena en Malvasia di Bosa. We bezoeken 3 wijnmakers, een kurkeikenbos, een kurkproducent en een wijnmuseum. Alle drie regio’s zijn prachtig en heel divers. De routes zijn adembenemend en er is genoeg tijd om te genieten van het natuurschoon, de historie, de gastvrijheid en het echte Sardijnse leven. Natuurlijk mag de uitstekende keuken van Sardinië niet worden vergeten waarbij elke regio zijn eigen specialiteiten kent.

In de juiste tijd van het jaar kan dit gecombineerd worden met het helpen bij het oogsten van de druiven, een ervaring die iedere wijnliefhebber een keer zou moeten beleven.

 

Culinaire reizen

(vanaf 5 dagen, met overnachting op 2 plekken)

Tijdens onze culinaire reizen gaan we dieper in op Sardijnse specialiteiten, waaronder geiten- en schapenkazen, broden, lamsvlees en Sardijnse pasta’s. We combineren deze gerechten met prachtige wijnen en volgen workshops van ‘di nonna’ voor het maken van typisch Sardijnse broden en/of pasta. Bovendien gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag waarom dit eiland één van de vijf blauwe zones is ter wereld.

In de juiste tijd van het jaar kan dit gecombineerd worden met het helpen bij het oogsten van de druiven, een ervaring die iedere wijnliefhebber een keer zou moeten beleven.

 

Yoga-reis

De Yoga-reis ‘Kracht in rust’ is een vijf- of achtdaagse yoga-retraite. Een ware ontdekkingsreis naar harmonie, vrijheid en ontspanning. De sessies vinden plaats op verschillende unieke locaties in Tresnuraghes; op het strand bij zonsondergang, in de wijngaard of ‘in the middle of nowhere’. De sessies staan onder leiding van een erkende, Nederlandssprekende yoga docente. U verblijft in een luxe tweepersoonskamer met comfortabele bedden en een eigen badkamer. U kunt gebruik maken van de ontbijtfaciliteiten en dagelijks verse fruitshakes.