High Beer

 

naast comfortabel overnachten kun je bij Anima Sarda ook diverse interessante proeverijen (tastings) beleven. Eén van deze bijzondere tastings is onze exclusieve Sardijnse High Beer!

Wij laten je vijf mooie lokale speciaalbieren van Sardinië proeven. Je wordt uitgebreid bijgepraat over de bieren en de brouwerijen. Om de smaakbeleving compleet te maken worden er verschillende hapjes geserveerd. 


Als gepassioneerd smaakspecialist neemt Jurgen je dan ook graag mee in de wereld van échte Sardijnse bieren. Het wordt in geen enkele reisgids vermeld maar Sardinië staat bekend om zijn meest smaakvolle speciaalbieren. Ze gooien daarmee wereldwijd al hoge ogen en dat heeft vele onderscheidingen opgeleverd. 

Wat staat je te wachten? Je gaat vijf heerlijke Sardijnse speciaalbieren proeven op ons gezellige terras met uitzicht op de Middellandse zee en het Sardijnse berglandschap. Dat kan in de avond plaatsvinden maar kan ook tijdens de lunch geboekt worden. De gerechtjes maken dat je niet zonder eten van tafel gaat.

De bieren van Anima Sarda Bed&Wine zijn exclusief door ons geproefd en geselecteerd. Alle bieren zijn op het eiland gebrouwen waardoor je gegarandeerd bent van écht Sardijns bier in je glas! 

 

De prijs van een highbeer: 55,- per persoon

Minimale deelname: 2 personen

Voor deze proeverij dien je tenminste een dag van tevoren te reserveren.

(onze arrangementen zijn exclusief en alleen beschikbaar voor gasten van onze Bed&Wine)