Ik Vertrek 9 maart 2021!

We beginnen het jaar met goed nieuws en we zijn heel enthousiast want onze aflevering van Ik Vertrek staat gepland op dinsdag 9 maart a.s.! Heel erg spannend maar ook leuk. 

Lees meer »

Anima Sarda in Wine Life Magazine

Wat was het een eer om wijnreis-journalist Kees Verplanke van Wine Life magazine samen met zijn vrouw Karin te ontvangen in onze Bed&Wine op Sardinië. Hij heeft een geweldig artikel geschreven met (terecht) aandacht voor de mooie Sardijnse wijnen en voor Anima Sarda Bed&Wine, waar we enorm blij mee zijn! Deze maand wordt het artikel gepubliceerd in het glossy lifestyle magazine WineLife, te vinden in onder andere boekhandels, online en natuurlijk op de mat bij de abonnees.

Lees meer »

Ciao Tutti

16 augustus 2020 Droomplekken voor een vakantie in Italië, Sardinië Laat een reactie achter

Lees meer »

Dolcevia

Onlangs besteedde de populaire reispagina Dolcevia - Slow Living Italy, uitgebreid aandacht aan Anima Sarda Bed&Wine. Via onderstaande link ga je naar het artikel. Heel erg leuk! 

Lees meer »

Rondleiding Sardinie-info.nl

Op Sardinië-info.nl vind je nieuws en blogs over Sardinië en Corsica. Zij hebben ons gevraagd om een rondleiding te schrijven over onze regio. Natuurlijk willen we dat, leuk! 

Lees meer »

ONZE BED&WINE GAAT OPEN!

Vanaf eind maart gaan de deuren open van onze Bed&Wine! De verbouwing loopt op schema, de bedden zijn gearriveerd en de laatste hand aan de splinternieuwe badkamers wordt gelegd. Vanaf eind maart kunnen we onze eerste gasten ontvangen! Om dit te vieren organiseren we op zaterdag 11 april een openingsfeest in typisch Sardijnse stijl.

Lees meer »

Ik Vertrek

Ja hoor, we zijn geselecteerd en het gaat door! Het programma Ik Vertrek gaat ons volgen. Binnenkort starten de eerste opnames al. Heel erg spannend maar ook leuk. We blijven jullie natuurlijk op de hoogte houden in de FB-groep 'vrienden van anima sarda bed and wine' en in 2020 zijn we te zien op TV 📺

Lees meer »

Corsa degli Scalzi

Ieder jaar in het eerste weekend van september vindt de ‘Corsa degli Scalzi’ plaats in het midden westen van Sardinië; Cabras (gemeente Oristano).De magische en opwindende sfeer stijgt naarmate de race nadert. Het vertrek is bij de uitgang van het dorp Cabras. De menigte juicht de heilige toe die op het punt staat af te "reizen" naar het dorp San Salvatore. Dag en nacht doordringt de geur van geroosterde speenvarkens de stoffige straatjes van het dorp, een filmset van 'spaghettiwesterns' in de jaren zestig en zeventig. Om acht uur wacht de komst van moeders en zussen, vrouwen en vriendinnen op blote voeten.De Vernaccia, een wijnspecialiteit van het gebied, vloeit rijkelijk om het lijden te verlichten. De komst van de 900 renners staat voor de deur.‘Evviva santu Srabadori’: de hymne die boven in zijn longen schreeuwt,wordt steeds ingewikkelder. Het witte pad wordt belopen, gevolgd door een enorme stofwolk. Bij aankomst vuurwerk, applaus en tranen. De stoet gaat verder, vergezeld door de ‘Is Coggius’ - liederen ter ere van de heilige - tot de zeventiende-eeuwse kerk van San Salvatore.

Lees meer »