Ik Vertrek 9 maart 2021!

We beginnen het jaar met goed nieuws en we zijn heel enthousiast want onze aflevering van Ik Vertrek staat gepland op dinsdag 9 maart a.s.! Heel erg spannend maar ook leuk. 

Lees meer »

Anima Sarda in Wine Life Magazine

Wat was het een eer om wijnreis-journalist Kees Verplanke van Wine Life magazine samen met zijn vrouw Karin te ontvangen in onze Bed&Wine op Sardinië. Hij heeft een geweldig artikel geschreven met (terecht) aandacht voor de mooie Sardijnse wijnen en voor Anima Sarda Bed&Wine, waar we enorm blij mee zijn! Deze maand wordt het artikel gepubliceerd in het glossy lifestyle magazine WineLife, te vinden in onder andere boekhandels, online en natuurlijk op de mat bij de abonnees.

Lees meer »

Ciao Tutti

16 augustus 2020 Droomplekken voor een vakantie in Italië, Sardinië Laat een reactie achter

Lees meer »

Dolcevia

Onlangs besteedde de populaire reispagina Dolcevia - Slow Living Italy, uitgebreid aandacht aan Anima Sarda Bed&Wine. Via onderstaande link ga je naar het artikel. Heel erg leuk! 

Lees meer »

Rondleiding Sardinie-info.nl

Op Sardinië-info.nl vind je nieuws en blogs over Sardinië en Corsica. Zij hebben ons gevraagd om een rondleiding te schrijven over onze regio. Natuurlijk willen we dat, leuk! 

Lees meer »

ONZE BED&WINE GAAT OPEN!

Vanaf eind maart gaan de deuren open van onze Bed&Wine! De verbouwing loopt op schema, de bedden zijn gearriveerd en de laatste hand aan de splinternieuwe badkamers wordt gelegd. Vanaf eind maart kunnen we onze eerste gasten ontvangen! Om dit te vieren organiseren we op zaterdag 11 april een openingsfeest in typisch Sardijnse stijl.

Lees meer »