Food&Wine experience

'una cena senza vino è come un giorno senza sole'

(een diner zonder wijn is als een dag zonder zon)

Private dining

de Food&Wine experience is een 'private dining' bestaande uit een exclusief 4 gangen diner met minimaal 5 verschillende Italiaanse wijnen. Je proeft wijnen van verschillende druivensoorten en diverse wijnhuizen uit Sardijnse regio's. In onze eigen wijngaard krijg je uitleg over het maken van wijn. Je leert wijn proeven en beoordelen en verrijkt daarmee je eigen smaakpalet met de bijpassende gerechten.

De proeverij wordt geheel verzorgd door Jurgen, gastheer maar tevens onze enthousiaste en ervaren wijnadviseur. Het enige wat je hoeft te doen is volop genieten en échte smaak beleven!

Tijdens de proeverij maakt u kennis met maar liefst 5 verschillende wijnen, Een variatie van witte wijn, rode wijn, rosé, oranje en/of mousserende wijn. De gerechten zijn huisgemaakt, zowel met vlees, vis als vegetarisch. Daarnaast serveren wij brood met extra virgin olijfolie van Sardinië.

Indien u voorkeuren of allergieën heeft dan kunt u dat bij uw reservering kenbaar maken.

De wijnen van Anima Sarda Bed&Wine zijn exclusief geselecteerd. Deze wijnen zijn biologisch of biodynamisch geproduceerd waardoor u gegarandeerd échte wijn in uw glas hebt. 

 

De prijs van deze Food&Wine pairing: 69,50 per persoon

Minimale deelname: 2 personen

Voor een Food&Wine pairing dient u te reserveren, dat kan door onderstaand formulier in te vullen, mailen, whatsapp'en of bellen. 

(onze arrangementen zijn exclusief en alleen beschikbaar voor gasten van onze Bed&Wine)

Adresgegevens:

Anima Sarda Bed&Wine

Via Rennu 5

Tresnuraghes (OR)

Sardinië

T. +39 349 75 18185

E. info@animasarda-bedandwine.nl