Food&Wine experience

'una cena senza vino è come un giorno senza sole'

(een diner zonder wijn is als een dag zonder zon)

Wil je van je verblijf een echte beleving maken, kies dan voor een Food & Wine Experience. Dit is een wijnproeverij met bijpassende gerechten, in de vorm van private dining op een bijzondere plek. De deur wordt geopend en je stapt een andere tijd binnen. Een wereld waar smaak, geur en beeld om voorrang vechten; een wereld die verrast, overdondert en overrompelt. Een uitzonderlijke beleving!

 

de Food&Wine experience bestaat uit een exclusief 4 gangen diner met minimaal 5 verschillende Italiaanse wijnen. Je proeft wijnen van verschillende druivensoorten en diverse wijnhuizen uit Sardijnse regio's. In onze eigen wijngaard krijg je uitleg over de wijnstokken, de druiven en de vinificatie van wijnen. Je leert wijn proeven en beoordelen en verrijkt daarmee je eigen smaakpalet met de bijpassende gerechten.

De proeverij wordt geheel verzorgd door Jurgen, gastheer maar tevens onze enthousiaste en ervaren wijnadviseur. Het enige wat je hoeft te doen is volop genieten en échte smaak beleven!

Tijdens de proeverij maak je kennis met maar liefst 5 verschillende wijnen, Een variatie van witte wijn, rode wijn, rosé, oranje en/of mousserende wijn. De gerechten zijn huisgemaakt, zowel met vlees, vis als vegetarisch. Daarnaast serveren wij brood met extra virgin olijfolie van Sardinië.

Indien je voorkeuren of allergieën hebt dan kunt je dat bij de reservering kenbaar maken.

De wijnen van Anima Sarda Bed&Wine zijn exclusief geselecteerd. Deze wijnen zijn biologisch of biodynamisch geproduceerd waardoor je gegarandeerd échte wijn in je glas hebt!

 

De prijs van deze Food&Wine pairing: 75,- per persoon

Minimale deelname: 2 personen

Voor een Food&Wine pairing dien je te reserveren, dat kan door onderstaand formulier in te vullen, mailen, whatsapp'en of bellen. 

(onze arrangementen zijn exclusief en alleen beschikbaar voor gasten van onze Bed&Wine)

Adresgegevens:

Anima Sarda Bed&Wine

Via Rennu 5

Tresnuraghes (OR)

Sardinië

T. +39 349 7518185

E. info@animasarda-bedandwine.nl