sportief

Wandelen

U vindt in de directe omgeving diverse routes vol fraaie vergezichten, heerlijke geuren, stilte en schaapskuddes. 

 

Fietsen

Diverse kustroutes met overweldigende uitzichten.

 

Boottrip

in de omgeving van Tresnuraghes en Bosa kunnen bootjes gehuurd worden om te genieten van het leven in en op de zee. Het bezoeken van verlaten baaitjes, witte stranden en kristalhelder water. Het is niet druk, de kans is daarom groot dat je de enige bent op zo'n paradijselijke plek.

 

SUP trip Bosa River

Doe een Stand-up Paddle Boarding (SUP) tour langs de Bosa-rivier en bekijk het stadscentrum vanuit een ander gezichtspunt. Bezoek een van de mooiste steden aan de Middellandse Zeekust op een actievere manier en zie de kleurrijke architectuur van BOSA omarmd met geschiedenis vanuit een andere invalshoek. De rivier op gaan door SUP is een ervaring die alleen kan worden gedaan in de stad Bosa, in de vallei van de rivier de Temo, de enige bevaarbare rivier in Sardinië.


Watersporten

Vanwege de gunstige weersomstandigheden is de kust uitstekend geschikt voor surfen en andere watersporten.

 

Paardrijden

Zeer populair op Sardinië, zowel langs de stranden als in de heuvels.

 

Motorrijden

Sardinië beschikt over kwalitatief goede wegen. Er is relatief weinig verkeer wat het uitermate geschikt maakt voor motorrijders en campers. Haarspeldbochten, vergezichten en rust op het mooiste eiland van Europa.

 

Paragliding

In de heuvels van Montiferru kunt u op diverse plaatsen paragliden.


Bird watching (Griffon Safari)

Wij nemen u mee naar het hart van de wilde natuur op Sardinië. De kustweg naar Alghero vanuit Bosa is de thuisbasis van twee kolonies vale gieren. Dit stuk kustlijn is relatief onaangeroerd door toerisme en biedt een uitstekende habitat voor de vale gieren. Het rijden op de kustweg naar Alghero vanuit Bosa is een avontuur op zich. We nemen je mee naar een aantal van onze eigen persoonlijke favorieten. De beste manier om het leven van de Griffons te verkennen is langs oude paden, alleen bekend bij generaties herders. De gierervaring begint normaal eerst in de ochtend na een korte rit door het reservaat, gevolgd door een wandeling te voet om de geïsoleerde berg te bereiken waar de griffon gieren het meest worden gevonden. We zullen de boerderij van een herder bezoeken om hun manier van leven te markeren. Met de paragliding-tandem kunt u de ruimte in de lucht delen met gieren van Griffon. Paragliding tandem geeft u de unieke mogelijkheid om met deze vogels te communiceren en de wereld door hun ogen te zien terwijl u het luchtruim met hen deelt.
Je zult de thermiek beklimmen zoals zij. We brengen je in hun wereld in een veilige staat en als je geluk hebt, kun je wat momenten met hen delen. Iedereen kan het, geen ervaring nodig.
Enjoy silently gliding with the birds over Sardinia.

 

Yoga

Waarom genoegen nemen met een replica van de natuurlijke omgeving als je van de echte kunt genieten? Yoga in de buitenlucht kan precies zijn wat je nodig hebt om te stimuleren en je uit een oude studioroutine te halen, vooral na de wintermaanden. Buitenklassen voegen een andere dimensie toe en brengen yoga terug naar zijn oorspronkelijke link met de natuur.

"Yoga betekent" vereniging "en wanneer het buiten wordt beoefend, lijkt het erop dat de vereniging met de natuur, de mensheid en het universum echt wordt gevoeld,"