Yoga&Wine 2021

 

Renée van Yogacentrum Renée uit Nederland verzorgt samen met Anima Sarda Bed&Wine een yogaretraite op het prachtige Sardinië. De exacta data worden nog vastgesteld maar we verwachten dat deze eind juni 2021 zal plaatsvinden. Je kan je nu al aanmelden bij serieuze interesse, dan houden we je op de hoogte! 

Ver weg van het massatoerisme en direct aan de indrukwekkende westkust om helemaal in sync te komen met jezelf. Sardinië hoort bij één van de vijf blue zones op de wereld. Daarvan is betekend dat men er in goede gezondheid gemiddeld ouder wordt. Het percentage mensen boven de 100 jaar is hier het hoogst.

Het geheim? Eet & drink gezond, geniet, lach, beweeg, slaap voldoende, leef simpel, streef je doelen na en neem rust!


Dit in combinatie met het heerlijke mediterrane klimaat en de geweldige natuur maakt Sardinië bij uitstek geschikt voor een innerlijke reis. Mediteren met eindeloze uitzichten, je mind verstillen op unieke wijze. Samen met een goed glas wijn en de fantastisch geuren en smaken van deze regio maakt deze vierdaagse retraite tot een onvergetelijke ervaring.

Deze 4-daagse reis met een verblijf van 3 nachten bij Anima Sarda Bed&Wine op basis van volpensioen, inclusief transfer van en naar het vliegveld, vervoer voor het hele weekend, een bezoek aan het kleurrijke stadje Bosa, rondleiding en proeverij bij een typisch Sardijns wijnhuis, een wijn- en spijsproeverij en natuurlijk alle yogalessen wordt aangeboden voor:

€ 695,=  exclusief vliegticket 


De prijs van een retourvliegticket Dusseldorp-Weeze ligt, mits tijdig geboekt, ongeveer tussen de € 100 en € 200


Er zullen 3 lessen per dag zijn, waarbij het zwaartepunt op de ochtend ligt, zodat er in de middag alle tijd is om te relaxen, wijn te proeven en de omgeving te verkennen. Het exacte programma en een stukje achtergrond over Renée kunt u hier lezen.


Wij hebben er zin in! Ga je met ons mee op zoek naar verstilling in dit onontdekte stukje Sardinië?

Stuur een mail naar: info@yogacentrumrenee.nl of info@animasarda-bedandwine.nl 

 

* genoemde prijzen zijn op basis van een gedeelde kamer. Een éénpersoonskamer is ook mogelijk, je kan kiezen voor een eigen kamer met een eigen badkamer of een eigen slaapkamer met een gedeelde badkamer. 

Voor optie 1 geldt een toeslag van 190,- en voor optie 2 geldt een toeslag van 150,- 

 

Programma En Informatie Yoga Wine Weekend
PDF – 247,3 KB